Potępiony Kozojeb
Borzo napisał:
arqqq <; ! napisał:
Borzo napisał:
Dzisiaj idzie ktoś pic na weglin o 14 może???
NAHok 14 pod tesco :P
nah = nie
Lord Inkwizytor
Moze jednak ...:P

Potępiony Kozojeb
Borzo napisał:
Moze jednak ...:P
zaraz cie zaraportuje panie admin bo rozpoczynasz pan durna dyskusje nie na temat
Martwy Płód po aborcji
Jaaaa jade ! ;d;d i come back! i return!
pani od Historj
widze ze sie dogadaliscie ;| hahahaha ;D
ja bym pojechała do tej Konopnicy jakos 10-11 co Wy dajecie;D a prowiant mozna kupic na krasnickiej w tzw rybnym ;D
tylko problem jest tego rodzaju iż nie mamy opału hahah a z mokrego drewna to i Leon nie rozpali! ;D
i jeszcze wypadałoby sprawdzić ten autobus konopnica-las HAHAHAHAH czy rowerami jedziemy?
o awansowałam na stanowisko kopra hahaha ;D
Ostatnio edytowany przez Klaudentynka (2008-05-04 10:50:23)
gitarzysta Najtfisza
Witam Was po raz kolejny :-) Mam rower wiec też chetnie sie z Wami spotkam. Jeśli wyrazicie zgode oczywiscie. Jeszcze mam taką propozycje, może zamiast autobusu przejdzmy się tam na piechotę. Znam fajny 38 kilometrowy skrócik. P. Ciechocinska też byłaby chetna. A o alkoholu zapomnijcie! :-) Jeszcze przyjdzie czas i na to. Pozdrawiam J.
Martwy Płód po aborcji
Tam gdzieś Klau obok Ciebie jeździ 078. Koło 10-11 pojedziemy
pani od Historj
HAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAAHHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAH
Inkwizytor
WHAHAHAHAHAHA XD

Potępiony Kozojeb
A WIEC KURWA RADA NAJWYŻSZA USTALILA !
Jutro nie jedziemy do konopnicy bo pada dyszcz i wogole jest chojowo i jutro tez bedzie padal i wogole kurwa choj nie ? No . A wiec kurwa jutro zamiast konopnicy jedziemy na grylla do klau na dzialke ;D o 12 jest zbiorka pod nasza zajebista szkola nr 7 ! Jedziem na zakupy po zarcie picie i gumki a pozniej do klau na dzialq . Do konopicy jedziem za tydzien w sobote bo ma byc kurewsko cieplo i bedzie sie dobrze chedozylo
p
pozdro&pocwicz
Martwy Płód po aborcji
yyyy. ;| a po co gumki? ;> jakas orgia sie szykuje czy cus ;> too ja sie nie pisze ;d
pani od Historj
dzisiaj o 21 badzcie tu to sie dogadamy co do Konopnicy w sobote
a tak wogle to chciałam powiedziec ze słowo macerka moze i nie istnieje ale macerowac i maceracja owszem HAHAHAHAHAHAHA ;D rozmawiałm dzisiaj z moim najmądrzejszym przyjacielem Infobotem:
Ja5 15:56:52
swo maceracja
Infobot 15:56:53
1. długotrwałe moczenie jakiegoś surowca w wodzie lub odpowiednim rozpuszczalniku w celu jego zmiękczenia, rozpuszczenia lub wydzielenia określonego składnika
2. wzajemne przenikanie się zapachów i smaków wymieszanych składników przygotowywanej potrawy
<p.-łac. maceratio rozmiękczanie>
Ja5 16:03:50
swo macerowac
Infobot 16:03:51
macerować:
dokonywać maceracji, poddawać coś maceracji
<łac. macero zmiękczam>
no a macerka to to w czym macerujesz HAHAHAHAAHAH
Inkwizytor
sraka nie macerka i Wladimir ;d ! a to co?
Marynata - mieszanina cieczy (np. octu, wina lub oliwy) i przypraw. Marynatą zalewa się produkty przeznaczone do obróbki cieplnej takie jak mięsa lub warzywa co ma na celu przeniknięcie aromatów przypraw do zamarynowanej żywności i poprawienia jej parametrów.
Źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Marynata
Autorzy: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?act … e=Marynata
Licencja: http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html
mięso, grzyby, owoce lub jarzyny konserwowane w occie z dodatkiem przypraw i korzeni, spożywane jako przekąski i dodatki do potraw
<fr. marinade>

Potępiony Kozojeb
ODBYT :
W anatomii odbyt (łac. anus) jest końcowym otworem przewodu pokarmowego. Odbyt zamykany jest przez wieniec silnych mięśni tworzących zwieracz odbytu. Podstawową funkcją odbytu jest wydalanie kału w procesie defekacji.
Odbyt odgrywa także rolę w seksualności. Jednak stosunek do seksu analnego jest różny, a w niektórych krajach jest on nawet zakazany. Odbyt jest również miejscem występowania infekcji oraz innych schorzeń, także raka. Odbyt jest często uważany za część ciała będącą tematem tabu.
Zobacz też:
* odbytnica
* faza analna
* kloaka
* gazy jelitowe
* kość guziczna
żal z ta wasza macerka