pani od Historj
nauczyciele nas nienawidzą
ej do Konopnicy to o 9 najpoźniej! haha ;D i siedzimy do zmroku
Czarnuch z Ku-klux-klanu
nom
Inkwizytor
my tu gadu gadu ale jakieś konkrety pLz ! ;d jaka ustawka co gdzie i jak z jutrem ;> HAIL
gitarzysta Najtfisza
no to wbijajta w podmiejskie okolice o 18 jakos pod kosciołem sie styknijmy albo jak wieta gdzie groszek jest to pod groszkiem a jak nie wieta to z kołtunami radzieckimi pogadajta to wam powiedzo xD no i nima to jak poprawna polska polszczyzna...
pani od Historj
było bardzo miło dzisiaj jakos bliżej 5 maja dam znać co do szczegółów apropo Konopnicy ;D kopry <3
Inkwizytor
no i co do Konopnicy to trzeba jakąś zrzuteczke na % zrobić ;] pisać co kto chce pić itd ;d
gitarzysta Najtfisza
Ja jestem chetny na xD gril haahah xD i na % rowniez po ile zrzuta
gitarzysta Najtfisza
nienawidze wass!!! wiecej was nie zaprosze! bez pozegnania tak i wogole...:P
Lord Inkwizytor
Ja bym się czegoś dobrego napił z %
Martwy Płód po aborcji
No to co, po pół flaszki/flaszce na łeb?
Lord Inkwizytor
Zależy czego jak czegoś dobrego to po pó jak mniej dobrego no nawet po 10 na łeb jak kto da rade
Potępiony Kozojeb
kurwa panowie i panie trzeba powoli cos ustalac na ktora jak gdzie i kiedy i kto jedzie i jak z kasa na cos do picia jedzenia no i tego ognisko trzeba rozpalic
Gość
Ejjj to o ktorej w poniedzialek? i czy w wogole too wypali ;>
Potępiony Kozojeb
CO JEST KURWA Z KONOPNICA W PONIEDZIALEK ! ?
A wiec kurwa no to ja jebie w pizdu co robimy w poniedzialek bo kurwa to nie wiadomo i trza by cos ustalac bo jak mokro bd to ani ogniska sie nie rozpali ani nic kurwa :x wiec co kurwa ;D ? jutro musialo by byc ze 30 stopni i w pon tak samo zeby sucho i gitowo bylo :DDD wiec kurwa myslec bo jak nie w pon to ni choja jak bd ladna pogoda to trzeba jebnac konopnice KURWA MAC WIEC KURWA UDZIELAC SIE :DDD !
Gość
Moze zrobmy jakies zadaszenie i bedzie suchooo xd