Lord Inkwizytor
Pada na twarz przed tym:
http://pl.youtube.com/watch?v=s2bWi2bNN … re=channel
Potępiony Kozojeb
hahahah co prawda to prawdaa xDDD stare...dobre...czasy mysle ze to malo prawdopodobne ale jesli nie uda nam sie spotkac wszystkim jakos w ferie to juz napewno spotkamy sie np w konopnicy na wiosne przy superowej pogodzie
licze na was pojeby
Potępiony Kozojeb
!!!!!!!!!!!! SPOTKANIE !!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!! BAR MUZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!! CZWARTEK 5 LUTEGO !!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!! GODZINA 19:00 !!!!!!!!!!!!!!!!
W najblizszy czwartek o godzinie 19:00 spotykamy sie w Barze "Muza" przy ul.Armii Krajowej (ci co nie wiedza gdzie jest ten bar msg me na gg). Tak na wstepie:
- nie Borzecki nie pojdziemy w teren ani tez do innego baru , w Muzie mamy 100% pewnosc ze nam sprzedadza piwo i nie jest to wcale taki zly bar
- jak juz chyba wszystkim wiadomo to jest spotkanie tylko III A , dlatego tez drodzy panowie/drogie panie na ten jeden wieczor nie bierzecie swoich pociech ;D tylko spotykamy sie sami Tylko w gronie III A . Nie pisze tego dlatego ze mam cos do waszych partnerek/partnerow i urabura od razu ; d tylko chyba kazdy wie ocb
No to kochani ;D Mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie i ze pojawicie sie w Muzie o 19 w ten czwartek.
AVEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Martwy Płód po aborcji
no czesc , jak w robocie ?
Czarnuch z Ku-klux-klanu
a w czwartek nie ma karaoke ?
Potępiony Kozojeb
kroliczkaa napisał:
a w czwartek nie ma karaoke ?
nie ma kroliczku :< a chcecie tak bardzo to karaoke? w piatek jest ale nie wiem czy dam rade bo obiecalem ze pojde na koncert charytatywny do kumpla bo gra , ale w sumie....moze dalo by rade gdybysmy sie na 20 umowili
gitarzysta Najtfisza
Ej ja mogę w czwartek ;D piątek odpada ;p przyjdę sam ;D haha 2A<3
Ostatnio edytowany przez shewco (2009-02-03 20:57:03)
Czarnuch z Ku-klux-klanu
to dawac czwartek, szkoda ze bez karaoke, ale przezyje ;d nastepynm razem sie ustawimy zeby bylo karaoke