Lord Inkwizytor
Zajebiście było nic dodać nic ująć
Potępiony Kozojeb
KOCHAM WAS <33 I JUZ TESKNIE ;( szkoda ze niektorych nie bylo , zabraklo mi tu mora,wronki,moniki...dzika i kondiego... lycha... adamowicza.... MAM NADZIEJE ZE JESZCZE POWTORZYMY TA JEDNA JEDYNA KONOPNICE ! dzis bylo zajebiscie , dozobaczenia szybko mam nadzieje !
;*
Inkwizytor
no proste ze zajebiscie ;D
Czarnuch z Ku-klux-klanu
CHCIALAM ZROBIC PODsumowanie małe, ale zasnełam hahaha dziekuje WAm zajebiscie było, troche inaczej niż zazwyczaj, ale chyba już jesteśmy starsi i może mamy mocniejsze łby, ale na taka popijawe ze sie czolgamy po ziemi tez mam chrapkę <3 kocham WAs szkoda ze nie wszyscy kochaja nas
no ale jebać!
Potępiony Kozojeb
kocham
kroliczka ma racje na taka popijawe to trzeba sie wybrac oby tylko pogoda byla i sie zbieramy tym razem szybko i sprawnie !
niestety nie kazdy o nas pamieta z tym tez sie zgodze no ale...
TAK SIE BAWI TAK SIE BAWI IIIA <333333333 !!!!
gitarzysta Najtfisza
PRZED ZIMA! atakujemy konopnice I NAJEBKA!!
ZACIAGAĆ SIE LUDZIE jak palicie PAPIEROSY.
Inkwizytor
haha noo
kiedy wbijamy do 7?
Potępiony Kozojeb
ja np mam tak zajebisty plan ze jutro ide na 13 i koncze 19.15 w srode mam do 17~~ w czw do 18~ w pn do 17~ a w pon do 14 !
Inkwizytor
ja mam praktyzcne zawsze na 8:50 i do 14:30 czy jakos tak tylko w czw. chyba do 15:45
Lord Inkwizytor
ja w pon 9.15 i 8h wt 7.30 7h, sr 7.30 5h czw7.30 5h, pt 8.15 9h
Inkwizytor
chuj mozna nie pojsc na pare lekcji i do 7 wbic
ja moge isc codziennie pierdole :P
Lord Inkwizytor
U nas w kochanym 9lo zrobili kurwa tak:
Na zebraniu rodzic dostaje 5 ponumerowanych blankietów(każdy inny numer) na wypisywanie zwolnień, jak się skończy rodzic idzie do wychowawcy po 5 następnych, przy kolejnej powtórce odbiera je od dyrekcji. Kurwa więc koniec z pisaniem samemu w dzienniczku/zeszycie na usprawiedliwienia. 3h nieusprawiedliwione=dywanik u dyrekcji+nagana wychowawcy.
Tak więc jebać nowe zarządzenia, a i najlepsze:
Ministerstwo edukacji robi nowy projekt:
Idziesz na wagary, spisze Cię psiarnia/straż miejska i wysyła to do szkoły(jak spisali w godzinach w, których są lekcje mniej więcej tj. 7.30-17.00) jak były w tym czasie lekcje Twoi starzy dostają z miejsca 5tys mandatu.
Kurwa czyli za 1h w szkole dostaje się 50x większy mandat niż za picie w miejscu publicznym-kurwa te państwo jest pojebane, trzeba pisać maturę i wypierdalać stąd jak najdalej się da.
Inkwizytor
te 5tys mandatu to jak masz ponad 50% opuszczonych...
Lord Inkwizytor
Tera tak jest, a chcą zrobić tak, że jak Cię złapią bez usprawiedliwienia będzie nawet za 1h.
Potępiony Kozojeb
PRZEJEBANE !!! KURWA jakas 1h temu wrocilem ze szkoly dopiero ;/ jestem padniety a musze jeszce kurwa czytac jakas jebana ksiazke na jutro 130 stron =/ a to kurwa i tak byl lajtowy dzien ;/ a jutr wstaje 9.50 i do 18.15 w szkole... zal ;/ zero zycia ;/
tevie !!!!!!! wrrrrr ;/ (elficki haha <3) xD