gitarzysta Najtfisza
Arek nie wiedziałam że tak przeklinasz. Mam nadzieje ze reszta tego nie robi.
pani od Historj
kurwa przeciez skasowales temat kurwienie skurwielu!
Potępiony Kozojeb
Klaudentynka napisał:
kurwa przeciez skasowales temat kurwienie skurwielu!
:O
pani od Historj
hahahahahaha kurwa nikt sie nie chce bawic w kurwienie ;D
Potępiony Kozojeb
wybacz kurwa jebana kurwo ale kurwa inne kurwy i kurwiaki nie chca ja jestem chetny XD ; p
Czarnuch z Ku-klux-klanu
kurwa pierdole na huja znowu ten post kurwa ten jebany usunal tamten nie probojcie kurwa sie starac od nowa bo i tak ni huja nie wyjdzie juz taki jak tamten kurwa
Inkwizytor
choj w dupe temu kto dal pieniadze sedziemu ! JEBAC wisle i policje RKS ! Spiewaja miasta spiewaja wioski najwieksza kurwa jest klub zydowski a zaraz za nia jest ARKA GDYNIA nie dosc ze kurwa to jeszcze swinia !!!!
pierdolony pies z bronia w reku chce zebym sie bal ja sie nie boje pierdole to cale zgromadzenie jestem kibicem i juz sie nie zmienie ! zawsze i wszedzie afia jebana bedzie ! Wrocław cały bez drzymały. Lech Kurwisko derby blisko ;d kazdy walczy jak moze my walczymy na noze - Cracovia Cracov , Jebal nas pies nasza matka sa dziwki a ojcem pederasci - Arka Gdynia , Biala gwiazda znak pedala - Wisla Krakow , Lech zdech koleejorz , Pedalow trzech cracovia pasy lech
i moje ulubione
zmienic tej tradycji nikt nie jest w stanie legia byla jest i kurwa pozostanie
Martwy Płód po aborcji
ja pierdole kurwa mac nie kurwiac bo zakurwiam was na smierc w pizdu kurwa jebana mac jakis kurwa problem ja chce kurwiac arq tez jebac tych co nie kurwiaja lalalkurwalalalalal:DDDD
gitarzysta Najtfisza
kurwa
Lord Inkwizytor
wasza mać